EVROPA PRED POLITIČKIM OGLEDALOM - Sanja Lazarević Radak (Srpska Politička Misao)
Prikaz knjige: Vukasović, Dejana. 2020. Constructing a (EU)ropean Identity. The Balkans and the Western Balkans as the Other. Beograd: Institut za političke studije, str. 194.