Оптимізація хірургічного лікування природженого анального та ректального стенозів у дітей - O.Р. Dzham (Хірургія дитячого віку)
Природжений анальний (ПАС) і ректальний стенози (ПРС) є варіантами аноректальної мальформації (АРМ) у дітей.