Порівняльний аналіз клінічної ефективності і безпечності сучасних методів артифіційного переривання вагітності в ранніх термінах. Результати когортного дослідження - K.D. Bodashevska; A.A. Sukhanova (Український журнал Здоров'я жінки)
Експертами ВООЗ визначено, що на сьогодні безпечними методами переривання небажаної вагітності в першому триместрі є медикаментозний аборт і вакуум-аспірація.