İslam Düşüncesinde Hakikat ve Mecaz Tartışmaları Özel Sayı Makaleleri - İslam Düşüncesi Haikat Ve Mecaz Tartışmaları (İslami İlimler Dergisi)
İslam Düşüncesi'nde Hakikat ve Mecaz Tartışmaları ÖZel Sayısı Makaleleri