A különleges jogrend állami keretrendszere a veszélyhelyzet intézményének kontextusaiban - István Hottó (Belügyi Szemle)
Cél: A tanulmány célja gondolatok megfogalmazása és megosztása arról, hogy az egészségügyi válsághelyzet a magyar államot, a jogalkotást, a közigazgatást és az önkormányzatokat milyen új kihívások elé állította, és azokra milyen hatást gyakorolt.