A gyűlölet-bűncselekmények – dogmatika és joggyakorlat - Henriett Dinók (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést ad a Magyar Tudományos Akadémia Jogi Bizottságának Rendészeti Albizottsága gyűlölet-bűncselekményekkel foglalkozó üléséről.