ПРОЦЕСУАЛЬНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ТИМЧАСОВОГО ДОСТУПУ ДО РЕЧЕЙ І ДОКУМЕНТІВ СТОРОНОЮ ЗАХИСТУ - T. O. Kuzubova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено положення чинного Кримінального процесуального кодексу України, що регламентують порядок застосування тимчасового доступу до речей і документів стороною захисту. Здійснено порівняльний аналіз положень КПК України та закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», якими передбачена можливість отримання адвокатом-захисником доказів шляхом ознайомлення, огляду, копіювання та виїмки речей і документів. Запропоновано шляхи вирішення практичних проблем з окресленого питання.