مروری بر پوششهای سیلیکات معدنی غنی از روی: بخش اول - محمد ناصر کاکایی; داود زارعی; ایمان دانایی (مطالعات در دنیای رنگ)
استفاده از پوششهای معدنی غنی از روی - به تنهایی یا به عنوان پرایمر سیستمهای چندلایه- طی قرن اخیر از شیوه های کارآمد برای پیش گیری از خوردگی سازه های فولادی در اتمسفرهای خورنده بوده است. تخلخل ذاتی این پوششها باعث شده تا با گذشت زمان، محصولات خوردگی روی در حفرات سطح گیر کنند و مکانیسم حفاظت گالوانی آنها به تدریج جای خود را به سدکنندگی بدهد. داشتن ساختاری معدنی و نزدیک به طبیعت و توانایی تغییر حفاظت فعال- سدی کلید دوام و کارایی ضدخوردگی عالی این پوششها است. این مقاله به معرفی، بررسی تاریخچه، انواع، ساختار رزین، مراحل پخت شدن پوششهای معدنی غنی از روی و برخی نکات کاربردی در این زمینه می پردازد.