Prof. Dr. İbrahim Çalışkan Hocamıza Dair: Gönül Tanıklığı Nevinden Bir Haşiye - Oğuzhan Tan (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
2019 yılında vefat eden Prof. Dr. İbrahim Çalışkan için yazılmış bir vefa notudur.