Behandlingen af unge stofmisbrugere indenfor straffesystemet - Lene Licht (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Nogle bemærkninger i tilknytning til Karen Berntsens artikel "Behandlingen af unge stofmisbrugere".