Kultuur, lewensvisie en ontwikkeling - Johan Janse van Rensburg (Acta Theologica)
Die outeur pak 'n baie dringende en moeilike tema met akademiese deeglikheid aan. Een van die mees basiese uitgangspunte ten opsigte van kultuur en ontwikkeling, naamlik dat ontwikkeling aan ekonomiese, materiële en tegnologiese vooruitgang gemeet kan word, word in die boek bevraagteken.