Окремі причини правового нігілізму у правозастосовній діяльності Національної поліції України - O. O. Diakova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено процес повсякденного тлумачення правових норм працівниками поліції. Обґрунтовано, що необхідність у повсякденному самостійному тлумаченні норм права правозастосовувачами є однією з причин, що сприяють виникненню правового нігілізму у сфері правозастосовної діяльності поліції.