Die Nuwe Testament en kinderkommunie - DF Tolmie (Acta Theologica)
Uit die kerkgeskiedenis weet ons dat kinderkommunie vir baie eeue 'n algemene praktyk in die kerk was - soveel so dat Augustinus (De pecc. mer. 1,20; Serm 174). selfs die praktyk van kinderkommunie as 'n bewys ten gunste van die kinderdoop kon aanvoer. Oor presies wanneer hierdie verskynsel begin het, is daar egter onduidelikheid.