Вплив різних варіантів інформаційної підготовки до пологів на успішність грудного вигодовування дітей - T.O. Kirsanova; L.Y. Barska; I.O. Uzak; A.O. Fadieieva; O.V. Fedorenko (Сучасна педіатрія: Україна)
Грудне вигодовування (ГВ), безумовно, має безліч переваг для дитини, матері та родини загалом.