Arthur N. Prior. Time and Determinism. Translated by Živilė Pabijutaitė and Pranciškus Gricius - Arthur N. Prior (Problemos)
Iš anglų kalbos vertė ir pratarmę parašė Živilė Pabijutaitė (Vilniaus universitetas) ir Pranciškus Gricius (Vilniaus universitetas).