E-learning w kształceniu akademickim. Materiały z II ogólnopolskiej konferencji: Rozwój e-edukacji w ekonomicznym szkolnictwie wyższym, pod. red. Marcina Dąbrowskiego i Marii Zając, Fundacja Promocji i Akredytacji Kierunków Ekonomicznych, Warszawa 2006, s - Emilia Lepkowska (Biblioteka)
-