Enkele opmerkings oor die uitbeelding van Jesus in die Vier Evangelies - DF Tolmie (Acta Theologica)
In hierdie kort bydrae gaan ek probeer om op 'n baie oorsigtelike wyse iets aan te dui van die kenmerkende wyse waarop Jesus in elkeen van die Vier Evangelies uitgebeeld word.