Зміни показників стрес-регулюючих систем у підлітків на тлі війни в Україні - D.A. Kashkalda; L.I. Rak; L.V. Kamarchuk; L.L. Sukhova; Yu.V. Volkova (Сучасна педіатрія: Україна)
Мета - виявити зміни показників стрес-регулюючих систем у підлітків на тлі воєнних дій в Україні.