ISTORIA MEDICINEI - Loredana Sabina Cornelia Manolescu; Daniela‑Aurelia Pîrvu; Andrei Burlibaşa; Mircea Popescu; Mihai Burlibaşa (Farmacist.ro)
Despre vaccinarea antivariolică în Franţa în perioada napoleoniană