Перспективи використання телемедицини в стоматології - I.S. Lisetska; R.V. Bodnar (Український журнал Здоров'я жінки)
Одним з інноваційних напрямів, що активно розвивається вже не перший рік і здатен хоч частково допомогти забезпечити потреби медичної та освітньої сфери, є телемедицина. Це відносно новий напрям у системі охорони здоров’я, який базується на можливостях швидкого обміну медичною інформацією між медичними працівниками й хворими, спеціалістами різних лікувальних закладів, що можуть перебувати на різних відстанях для надання кваліфікованої медичної допомоги, а також застосування у сфері медичної освіти.