IZLOŽBENA DJELATNOST GRADSKOG MUZEJA SENJ O GOSPIĆKO-SENJSKOJ BISKUPIJI I NJEZINOM PRVOM BISKUPU MONS. DR. MILI BOGOVIĆU - BLAŽENKA LJUBOVIĆ (Senjski Zbornik)
Autorica u ovom članku predstavlja dugogodišnju uspješnu suradnju između Gradskog muzeja Senj i mons. dr. Mile Bogovića na polju muzejsko-galerijske djelatnosti s ciljem predstavljanja uloge i značaja nove Gospićko-senjske biskupije i djelovanja njezinog prvog biskupa. U svemu je prikazano osam izložbenih cjelina, ali suradnja se proteže na još nekoliko manjih projekata koji ovdje nisu prikazani.