KONTRAKT SPÓŁKI JAKO ALTERNATYWNA DLA POŻYCZKI MORSKIEJ FORMA PRAWNA FINANSOWANIA HANDLU MORSKIEGO - Zuzanna Benincasa (Zeszyty Prawnicze)
THE CONTRACT OF PARTNERSHIP AS AN ALTERNATIVE FOR THE MARITIME LOAN FORM OF FINANCING OF MARITIME COMMERCE