Додаткова доплата до грошового забезпечення як соціальна гарантія прав поліцейських під час карантину в Україні - M. A. Sambor (Law and Safety)
Досліджено особливості правового регулювання встановлення та виплати додаткової доплати до грошового забезпечення під час карантину для поліцейських. Проаналізовано нормативно визначені підстави для додаткової виплати  фактичне обґрунтування застосування таких виплат для поліцейських. Обґрунтовано правову позицію щодо необхідності додаткових виплат для всіх поліцейських, враховуючи завдання, які стоять перед органами Національної поліції, та надання поліцейськими поліцейських послуг населенню України.