Riglyne vir prediking oor Spr 16:32 - SWJ Botha (Acta Theologica)
Spr 16:32 kom voor in dié literatuur van die Ou Testament wat 'n wysheidsperspektief op die werklikheid belig. Wie oor Sprk 16:32 wil preek, sal die unieke karakter van hierdie literatuur deeglik moet verreken.