Особливості психічного стану вагітних із HCV-інфекцією - Y.M. Zapopadna (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - встановити особливості психологічного статусу вагітних із HCV-інфекцією для профілактики їх порушення в прегравідарний період.