Otto, Ekonoomilliset, topograafilliset ja maantieteelliset karttalaitokset Saksassa, Itävalta-Unkarissa, Ranskassa, Skandinaavian maissa ja Suomessa - O. Savander (Fennia: International Journal of Geography)
The text can be accesed by using this LINK