Kitap Değerlendirme: Zoraki İttifaktan Yol Ayrımına İttihat-Terakki ve Ermeniler - Yücel GÜÇLÜ (Gazi Akademik Bakış)
Günay, Nejla, Zoraki İttifaktan Yol Ayrımına İttihat-Terakki ve Ermeniler, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi Yayınları, Ankara 2020, XXII + 597 s. ISBN No: 9789751631374