KAMU YÖNETİMİ VE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ - M. Kemal Öktem; Mete Yıldız (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi)
Bu çalışmada kamu yönetimi disiplininin bilgi teknolojilerindeki ilerlemeyle koşut olarak yaşadığı değişim sistem yaklaşımı açısından incelenmiştir. Bu amaçla sözkonusu değişimin : kuramsal temelleri ve uygulamaya yönelik sonuçları özetlenmiştir.Sonuç yerine, Tartışma başlığı altında kısa bir değerlendirmeyle çalışma sonlandınlmıştır.