PROFESOR JÓZEFAT ZIELONACKI (1818-1884) NA TLE XIX -WIECZNEJ PANDEKTYSTYKI - Agnieszka Zięba (Zeszyty Prawnicze)
Prof. Jozefat Zielonacki (1818-1884) against the Background of the XIXth Century Study of Pandects