John J. Rodger: Criminalising Social Policy: Anti-social and Welfare in De-civilised Society. Willan Publishing, 2008 - Eszter Párkányi (Belügyi Szemle)
A szerző a kötetben áttekintést ad a skót és az angol jóléti állam összehasonlításáról a gyermekvédelmi és családpolitikák tekintetében.