Seminari sobre el suport online a les víctimes de delictes - Josep Maria Tamarit Sumalla (IDP)
El dia 19 de desembre de 2017 va tenir lloc el seminari sobre suport online a víctimes de delictes a la seu de la UOC de Castelldefels (Barcelona). L’acte va ser organitzat pels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC, en col·laboració amb la Societat Catalana de Victimologia. L’interès del tema es justificava pel fet que la Directiva europea 29/2012 imposa als Estats membre l’obligació de garantir l’accés a serveis de suport especialitzats.