Düzeltme: Türkiye’de Vatandaşlık ve Anayasal Süreç - Ejder Ulutaş (Akademik İncelemeler Dergisi)
Akademik İncelemeler Dergisi’nde yayınlanan “Ulutaş, Ejder . "Türkiye’de Vatandaşlık ve Anayasal Süreç". Akademik İncelemeler Dergisi 9 / 1 (Temmuz 2014): 73-102 . https://doi.org/10.17550/aid.68423” künyesine sahip makalede yazarın talebi ve yayın kurulunun olumlu görüşü üzerine makalenin “Bildirim” başlığını taşıyan bölümüne; “Bu makale, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Anabilim Dalında, 2012 yılında, Prof. Dr. Yasin AKTAY danışmanlığında tamamlanan “Değişen Vatandaşlık İlişkilerinin Dayandığı Nokta: Toplumsal Sözleşme Temelli Bir Anayasa (Türkiye Örneği)" başlıklı yüksek lisans tezinden üretilmiştir.” ibaresi eklenmiştir.