WEB SİTESİMALİYETLERİNİN MUHASEBELEŞTİRİLMESİ - Ali Alagöz (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi)
Günlük hayatın her alanına giren internet, iletişimden araştırmaya, alışverişten reklama her alanda yerini almış, ticaretin ve pazarlamanın vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelmiştir. İnternet kullanıcısayısının hızla artması, iletişim altyapısının güçlenmesi ve güvenlik konularındaki endişeleri, büyük oranda ortadan kaldıran yazılımların geliştirilmesi elektronik ticaretin gelişimini de hızlandırmıştır. Bu çalışmada firmaların web sitesi oluşturma maliyetleri ile bu maliyetlerin Türkiye Muhasebe Standartları, İngiltere Muhasebe StandartlarıKurulu ASB ve Finansal Muhasebe StandartlarıKurulu FASB ’a göre muhasebeleştirmesi konusu ele alınacaktır.