Hocam Prof. Dr. Bahattin Kök'ün Ardından - Seyfullah Kara (Siyer Araştırmaları Dergisi)

(untitled)
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi Anabilim Dalı emekli öğretim üyelerinden Hocam Prof. Dr. Bahattin Kök'ün vefatı nedeniyle anısına bir vefa yazısı kaleme almam istenmişti. Yazı bundan ibarettir.