Som (i serem) efímers: La ficció sobre un futur amb humans millorats - Pep Prieto (Mètode Science Studies Journal: Annual Review)
Les ficcions sobre el futur, i els humans que l’han de poblar, estan fonamentades en la consciència de les nostres limitacions i d’allò que mai no podrem arribar a ser. Aquestes representacions, ja siguin utòpiques o distòpiques, expressen la nostra contradicció entre els nostres anhels i els nostres dubtes.