Bibliometrijska analiza Vjesnika bibliotekara Hrvatske - Franjo Pehar (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj. Glavni cilj ovog rada jest istražiti ključna bibliometrijska obilježja, trendove   i obrasce povezane s publikacijskom aktivnošću, produktivnošću i suradnjom autora radova objavljenih u Vjesniku bibliotekara Hrvatske od 1950. do 2020. godine.