Удосконалений підхід до оцінювання носіїв спроможностей радіоелектронної боротьби за складовою вартості життєвого циклу - М.Ф. Пічугін; Я.М. Кожушко; Д.А. Іщенко; В.А. Кирилюк; C.Д. Іщенко; О.В. Беспалько (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті розглядаються питання, пов’язані з розробленням елементів науково-методичного апарату оцінювання військ (сил) щодо оцінювання носіїв спроможностей радіоелектронної боротьби за складовою вартості життєвого циклу. Проведений аналіз літератури за даною тематикою. Представлений підхід до вдосконалення науково-методичного апарату оцінювання носіїв спроможностей формувань сил та засобів супровідної підтримки шляхом розроблення підходу до оцінювання носіїв спроможностей радіоелектронної боротьби за складової вартості їх життєвого циклу в операціях (бойових діях).