بررسی عوامل موثر بر تمایل به پرداخت هزینه بانوان برای کنترل افزایش وزن - Vali Borim Nejad; Seyedeh Parisa Arabzade Kafash; Roya Eshraghi Samani (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: چاقی یکی از معضلات اقتصادی برای کشور بوده و شیوع آن سلامت عمومی را به خطر انداخته است. این پژوهش به منظور بررسی عوامل موثر بر تمایل به پرداخت بانوان برای کنترل افزایش وزن انجام شد.