Interinstitutional support and deinstitutionalization of social services for individuals with disabilities as a context for inclusive education - Dorota Podgórska-Jachnik (Edukacyjna Analiza Transakcyjna)
Wsparcie międzyinstytucjonalne a deinstytucjonalizacja usług społecznych dla osób z niepełnosprawnościami jako kontekst edukacji włączającej