Поняття та зміст громадського контролю за діяльністю Національного антикорупційного бюро України - V. M. Vasylenko; V. A. Doroshenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
На основі існуючих доктринальних понять громадського контролю й аналізу чинного законодавства сформульовано авторське визначення громадського контролю за діяльністю Національного антикорупційного бюро України з урахуванням її специфіки та особливостей. Окрему увагу приділено характеристиці предмета та суб’єктного складу громадського контролю за діяльністю Національного антикорупційного бюро України.