Scandinavia in Lithuania's foreign policy. - Rec.: Grigaravičiūtė S. Skandinavija Lietuvos diplomatijoje 1918-1940 metais (Scandinavia in Lithuania's diplomacy in 1918-1940). Vilnius, 2002. 291 p - Saulius Pivoras (Lietuvos Istorijos Studijos)
-