A keresztény egyházak tevékenysége a rendőrök szakmai-etikai képzésében és lelki gondozásuk területén - Gáborné Szűcs (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést ad arról, hogy Németországban és Oroszországban az egyházak hogyan nyújthatnak pszichológiai ellátást és etikai képzést.