Агентурно-розшукова діяльність міліції УСРР у 1920-ті роки - V. A. Grechenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто досвід оперативно-розшукової діяльності міліції в Україні у період нової економічної політики. Проаналізовано правову основу організації карного розшуку, залучення для протидії злочинності агентури, інформаторів та використання інших негласних методів роботи.