Hilmi Çelik’in Ardından - Hasan Sacit Keseroğlu (Türk Kütüphaneciliği)
Değerli meslektaşımız Hilmi Çelik’in ölümü nedeniyle kaleme alınan makalede, Çelik ağırlıklı olarak insani ve edebi yönleriyle anılmaktadır.