Jubileuszowe refleksje – w 80. rocznicę urodzin doktora Tadeusza Pacholczyka - Andrzej Narloch (Studia Rossica Posnaniensia)
Jubileuszowe refleksje – w 80. rocznicę urodzin doktora Tadeusza Pacholczyka