The Bounty of a Deconstructive Hunt - Augustas Sireikis (Literatūra (Vilnius))
Aušra Jurgutienė, Dekonstrukcinių skaitymų užrašai: monografija. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2023, 310 p.