Book review Gospel of glory: major themes in Johannine theology - J. du Rand (Acta Theologica)
Uit teks: Die outeur, Richard Bauckham, is ’n bekende Nuwe-Testamentikus uit die Verenigde Koninkryk. Hy was verbonde aan die Universiteit van St. Andrews in Skotland tot en met sy aftrede. Daarna het hy hom gaan vestig in Cambridge waar hy inskakel by Ridley Hall en lesings aanbied vir die Cambridge Federation of Theological Colleges.