Thinking about Art as an Imaginative Reinterpretation of the Sensory World - Slávka Kopčáková (ESPES)
A book review of Sallis, John (2024) Premeny. O pravom zmysle umenia. Bratislava: Vydavateľstvo Minor, Kapucíni na Slovensku. ISBN 978-80-89888-38-2.