Crònica legislativa de l’Estat espanyol. Primer semestre de 2024 - Vicenta Tasa Fuster (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law)
La crònica analitza les principals disposicions normatives estatals relacionades amb usos lingüístics publicades en el Butlletí Oficial de l’Estat durant el primer semestre de 2024.