EVALUAREA EFICACITĂȚII TERAPIEI CU INHIBITORI SGLT2 LA PACIENȚII CU INSUFICIENȚĂ CARDIACĂ CU FRACȚIE DE EJECȚIE PĂSTRATĂ - Tatiana Cotonet; Irina Cabac-Pogorevici (Arta Medica)
Obiective. Acest review literar își propune evaluarea eficacității clinice și fiziopatologice a inhibitorilor cotransportorului sodiu-glucoză tip 2 (SGLT2) la pacienții cu insuficiență cardiacă cu fracție de ejecție păstrată (ICFEP), având în vedere lipsa terapiilor cu impact dovedit asupra prognosticului acestei categorii.